Hola famílies,

Avui la classe dels Dofins vol compartir amb vosaltres un material molt emocionant i útil per adquirir nous aprenentatges i gaudir de noves experiències. Sabeu de quin material estem parlant? Doncs… La taula de llum!

La naturalesa de la llum sempre ha estat un tema molt interessant i motivador per investigar. Per aquest motiu, des de l’escola, aprofitem els seu interès per aportar nous coneixements i potenciar nous aprenentatges.

Pitàgores, va dir que la llum sortia dels ulls ja que segons ell es poden veure les coses perquè els ulls emeten uns raigs de llum que es propaguen fins als objectes i produeixen la sensació de visió gràcies al sentit de la vista.

La taula de llum és un recurs d’exploració i experimentació amb el qual es poden realitzar diversos processos investigadors i de descoberta.

Aquesta proposta educativa, que han viscut els Dofins entre art i ciència els ha permès crear i composar imatges, jocs d’ombres i dibuixos tot fomentant la imaginació i la creativitat. A més a més de desenvolupar el sentit de la vista, concentrar-se, mantenir l’atenció i relaxar-se.

Va ser una experiència fascinant que de ben segur tornarem a repetir amb altres propostes de materials!

Una abraçada i fins ben aviat famílies!

Mercè i Bet

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]