Hola famílies, 

Les experiències sensorials són clau per definir la manera com els més menuts/des comencen a descobrir el món en la primera etapa de la infància. Per això és molt important tenir present tot allò relacionat amb el que els envolta.  En aquest sentit és rellevant obrir mires i no enfocar-se en joguines que, tradicionalment, entenem adients per a la seva edat.

Les joguines han de tenir relació amb els àmbits del coneixement, i els materials són també importants. Les joguines de fusta, per exemple, els permeten manejar els objectes amb comoditat i seguretat. A més, els produeix una experiència sensorial el sol fet de jugar amb joguines de materials diferents, ja que experimenten diferents sensacions de tacte i comencen a entendre els materials que ens envolten.

Els lleons aquesta setmana hem estat jugant  amb material de fusta, de diferents formes, colors, mides,….

Els hem ofert el material en diferents paneres i cadascun a escollit lliurement el que més li cridava l’atenció amb la finalitat de poder observar, tocar, experimentar el que poden fer amb el material, si el poden apilar, fer rodar, si fa soroll, si es dur, …….

                                                              

Mercè i Ana

Sorral

Sorral

Un espai ple de reptes i possibilitats!!