Un material molt curiós

Hola famílies!
A la classe dels Lleons continuem descobrint objectes del món que ens envolta mitjançant l’experimentació.

Com ja us hem comentat altres vegades, els nostres Lleons es troben en una etapa on l’aprenentatge s’adquireix a través d’un nivell sensorial, perceptiu i motriu. Així doncs,  aquesta setmana hem optat per descobrir què és el paper de cel·lofana!

Un tipus de material que promou la curiositat i els estimula a explorar a partir de l’experimentació.

Considerem l’infant com un ésser viu carregat de curiositat i capaç de veure el món amb ulls d’explorador. És per això que plantegem activitats com la que us presentem a continuació, lliures i obertes que els permeti explorar, manipular i començar a formular-se les seves pròpies hipòtesis.

En aquesta activitat els Lleons van descobrir que el paper de cel·lofana té una textura diferent, a més a més de ser transparent!! A alguns Lleons els va cridar molt l’atenció el soroll que feia el paper de cel·lofana una vegada l’arrugaves, el tocaves o el trepitjaves, i a altres els va cridar molt l’atenció com es veia el que ens envoltava a través del paper, en definitiva un món de colors!

És molt emocionant compartir aquests moments amb tots i cadascun d’ells ja que es vivència en tot moment com van adquirint i elaborant nous aprenentatges.

Ara només desitjo que vosaltres també gaudiu de les fotografies igual que ells ho han fet de l’activitat.

Una abraçada i fins ben aviat famílies!

Bet i Belén 

 

Related posts