Hola famílies, el post d’avui sona diferent!

Aquesta setmana a la classe dels Dofins alguns han descobert per primera vegada un instrument poc comú a les escoles: La Cítara musical artesana!

La cítara és un instrument musical de corda inventat per l’antiga Grècia, capaç de produir cançons mentrestant es toca. Els Dofins, ens hem preguntat com sona i mitjançant l’hàbit de ment de prendre risc, hem volgut aventurar-nos per descobrir quin és el so que emet després de tocar les cordes i combinar-les entre si. 

Ha estat una experiència molt emocionant sentir-nos veritables músics tot cantant cançons que coneixíem però que mai havíem cantat acompanyades d’un instrument tant peculiar com “El Sol solet”, “La lluna la pruna”, “Plou i fa sol”, “El Cargol”, “El Lleó” i “Dalt del cotxe”.

Tenir un instrument de caràcter cultural i educatiu a l’escola permet treballar molts aspectes, però des de la classe dels Dofins el que hem volgut treballar, a més a més de desenvolupar el plaer per la música, ha estat educar el sentit de l’oïda i enriquir-lo per un futur estudi o pràctica d’instruments com la guitarra, el piano o l’arpa.

Així que si d’aquí a uns anys tenim futurs Vivaldis, Beethovens o  Bachs no us estranyeu i recordeu-vos de l’escola Peggy!

A continuació podeu observar un recull de diferents fotografies que esperem que us agradin.

Una abraçada i fins ben aviat famílies!

Mercè i Bet 

Safates sensorials

Safates sensorials

Avui us volem apropar a una proposta d’experimentació que ens agrada molt!