Un curs inoblidable !!

Benvolgudes famílies,

Tanquem juliol i tanquem, diguem-ne, oficialment, el curs 16-17. Un curs que ha esdevingut inoblidable i en el que tots plegats hem pogut viure moments que sempre romandran en les nostres vides, moments plens d’aprenentatge, experimentació i moltes activitats diferents destinades a acompanyar els nostres nens i nenes en el camí més meravellós que pot fer una persona, el camí de créixer en família i a l’escola.

Com sempre que finalitza un curs, és moment de donar-vos les gràcies a tots els components de la nostra “petita gran família”, la família de la Llar d’Infants Peggy. Les famílies, un any més, ens feu costat i ens feu confiança al deixar-nos acompanyar en l’educació dels vostres fills. Tal i com he dit, aquest camí és el més important que un nen pot viure, el camí d’aprendre en un entorn que en tot moment li doni amor i comprensió, i que l’ajudi a viure en primera persona processos d’aprenentatge i creixement intel·lectual i emocional.

Us donem les gràcies, famílies, per deixar-nos ser part de les vostres vides i d’aquest entorn que construïu per als vostres nens i nenes.

Avui ens agradaria fer d’aquest article un espai d’especial reconeixement cap a les professionals que integren l’equip Peggy, les nostres mestres han dut a terme, de nou, un treball excel·lent, ple de dedicació i ple d’emocions tot dissenyant moments i vivències destinats a ser gaudits i aprofitats per tots els nostres alumnes. Ha estat un any intens i que ens ha requerit molt d’esforç, i això és un motiu d’orgull afegit.

La direcció de l’escola vol donar les gràcies a les mestres i al personal de cuina i manteniment per fer possible que Peggy rutlli dia a dia per tal de que els pares i mares estigueu contents i tranquils, tots esperem que les famílies estigueu ben satisfetes de tot allò que hem viscut plegats aquest curs.

Ara és moment de descansar, desconnectar i passar un molt bon estiu. Mirem amb certa nostàlgia els moments viscuts i també esperem amb molta il·lusió els moments que ens resten per viure junts.

Moltes gràcies a tots, SOM PEGGY !!! MOLT BON ESTIU !!

Direcció Llar d’Infants Peggy

 


Créixer, experimentar, observar, aprendre, sentir, emocionar-se…PEGGY !!!!

Related posts