Hola famílies i amics,

Descobrir diferents textures ens agrada molt! A la classe dels cangurs hem pres risc i ens hem atrevit a manipular textures suaus, rugoses i molt gustoses de modelar.

També ens hem adonat compte que mitjançant la seva modelació podíem crear diferents formes a partir del desenvolupament de la imaginació de cadascú. Compartir aquest aprenentatge vivencial ha estat molt enriquidor.

Descobrir diferents textures a través del joc ens aporta molts beneficis sense deixar de banda passar-ho bé.

– La motricitat fina és un dels beneficis més importants del joc, perquè adquireixen agilitat, força i destresa amb els seus dits. El domini de la motricitat fina és fonamental per al desenvolupament del procés de la lectoescriptura.

– La creativitat, a través de la manipulació de diferents textures, incentiva la seva imaginació, crea i materialitza els pensaments que té a la seva ment el que li aporta molts beneficis a la seva fantasia.

– La concentració els hi proposa fites a curt i llarg termini, és una activitat motivant, entretinguda i divertida que els manté ocupats períodes de temps que poden ser bastant llargs.

– La relaxació és una activitat plàstica i manual que els relaxa i tranquil·litza, pot convertir-se en una magnífica teràpia de relaxació per a qualsevol infant que passi per moments de tensió o estrès.

– L’expressió artística, els infants molt petits encara no són capaços d’expressar els seus sentiments verbalment i lògicament però pot arribar a fer-ho modelant les diferents textures.

Ara ja ho sabeu, no perdeu més el temps i proporcioneu als vostres fills i filles la manipulació de diferents textures, a l’escola ja ho fem, no us perdeu les fotos i veureu que bé ho passem!

Una abraçada!!

Noemí, Bet i Belén