Hola famílies!

Volíem ensenyar-vos un dels espais on gaudim molt, correm, saltem, cridem i cantem. A més a més, d’oferir-nos una estona de joc individual, joc cooperatiu i també d’aprenentatge. 

Al pati sortim cada dia una estoneta a gaudir d’aquest espai, podem jugar al sorral amb pales i galledes, amb les motos, els animals o explorar els objectes que tenim per les parets, com les gomes elàstiques, les xarxes.

Aquestes altures del curs, tenim molt desenvolupada la motricitat gruixuda i som molt àgils, ja pugem i baixem del tobogan sols amb gran facilitat, ens encanta ser autònoms. 

A més d’aquestes possibilitats, també hi té lloc el joc cooperatiu, com per exemple compartir moments al balancí, formar una tanca amb les peces de la granja i els seus animals, passar-nos la pilota, pujar a les motos.

El pati de l’escola es un espai d’oportunitats educatives. Ens ajuda a:

  • Tenir la nostre pròpia imaginació, ja que cada un utilitzar un mateix objecte de diferent manera depenen de la seva pròpia creació.
  • Socialització, és creant interaccions amb els companys, treballant així els valors com poden ser: el respecte, la generositat, compartir,…
  • La motricitat gruixuda, aquesta juga una gran part, ja que estan en continuo moviment,  tot hi que depenen l’objecte o l’espai on estiguin, també es treballa la motricitat fina. 

Ens ho passem d’allò mes be! Aquí us en deixem unes quantes imatges perquè ho podeu comprovar!!

Laia i Ana

Sorral

Sorral

Un espai ple de reptes i possibilitats!!