Som Peggy

Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 8297
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 8385
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 8410
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 8438
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 8729
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 9003
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy 9115
Escola Infantil Sarria Sant Gervasi Peggy
 

Els Motius per a triar PEGGY.                                                                                  

1El nostre PRINCIPAL OBJECTIU

Potenciar que cadascun dels nens i nenes que formen o han format part de la nostra escola assoleixi, de la millor manera possible, el seu desenvolupament.

2Com tractem d'assolir aquest OBJECTIU PRINCIPAL?

– Proporcionem un ambient molt afectiu. – Estimulem totes i cadascuna de les capacitats mentals i físiques en tots els àmbits. – Despleguem harmònicament les capacitats i aptituds dels nens/es. – Tenim molta cura pel que fa a la higiene i vigilància de la salut. – Vetllem per una correcta transmissió dels hàbils.

3Quins PRINCIPIS ens guien en la nostra TASCA EDUCATIVA ?

– La ferma creença en la IMPORTÀNCIA dels primers anys de vida del nens/es pel seu correcte desenvolupament – ESTIMAR el nen/a per tal de que se senti estimat/da – VALORAR EL JOC com a element d’aprenentatge motivador que afavorex la comunicació – Fomentar l’EXPERIMENTACIÓ en l’aprenentatge, sempre sota l’atenció de les mestres – L’ANGLÉS, EL XINÉS, LA MÚSICA, LA PSICOMOTRICITAT I LA PLÀSTICA són activitats que valorem i tenim molt presents – Al PEGGY comptem amb la col·laboració activa dels pares en el camí d’EDUCAR – Som una escola RECONEGUDA pel DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT de la GENERALITAT DE CATALUNYA 
 

El nostre Projecte Pedagògic.

Les bases psicopedagògiques del nostre projecte educatiu parteixen d’un treball global. Cadascuna de les àrees d’aprenentatge es treballen de manera conjunta. L’infant experimenta i coneix amb tot el seu cos, ha d’aprofitar totes les seves aptituds i capacitats per anar aprenent.

Caldrà treballar els hàbits que permetin assolir l’autonomia necessària per poder adaptar-se a una societat en constant canvi. Per aconseguir tot això serà important poder créixer en un entorn de sentiments i afectes que aportin confiança i seguretat personal.

L’adult serà el vehicle que ajudarà l’infant a tenir gust i desig per aprendre, per explorar, investigar, imaginar, experimentar i observar. Es tracta d’engegar el projecte que cada infant porta en néixer i per això s’han integrat les metodologies més tradicionals amb els darrers coneixements i les noves aportacions sobre desenvolupament infantil.

Així doncs, hi estan representats els corrents psicopedagògics més importants del darrer segle: des de Maria Montessori, a especialistes destacats del món de l’educació com Piaget, Vigostky i Bruner; també Reggio Emilia, amb les seves interessants experiències sobre la creativitat; Glenn Doman, amb l’estimulació infantil i els aprenentatges primerencs, o Howard Gardner, amb l’aportació sobre la importància de la intel·ligència emocional i les intel·ligències múltiples.

Equip PEGGY   Escola Infantil Peggy Sarrià Sant Gervasi

Related posts

Cangurs

El Concert de Nadal !!! by Equip Peggy | Views 51 ELS CARGOLS FAN UN CONCERT DE NADAL. by Equip Peggy | Views 74 Els Tió visita el PEGGY !! by...