Sentint el color blanc

Hola famílies!

A la classe dels Cargols hem treballat l’ hivern fent moltes activitats i experimentant amb molts i diferents materials. Una de les activitats que hem fet ha estat pintar amb pintura blanca. Amb la clau del pensament de la connexió hem connectar amb el color blanc.

La clau del pensament de la forma ens ha ajudat a notar que la pintura és freda, líquida com el iogurt, mullada, suau etc.

Els cargols han gaudit veient el rastre que dibuixaven amb els ditets i han passat una molt bona estona d’experimentació amb la pintura, la clau del pensament de l’emoció ens ha ajudat a veure també que hi ha un cargolet que no li ha agradat. No hem insistit, més endavant tornarem a provar-ho.

Hem dit moltes vegades que un aspecte importantíssim en el desenvolupament dels infants és l’educació sensorial ja que el primer contacte amb tot el que els envolta el fan a partir del sentits. Tot el coneixement que anem adquirint des de petits el rebem pels sentits. Per treballar aquesta educació sensorial utilitzarem materials i objectes que ens ajudin a estimular-los a traves de diferents activitats i de jocs.

Procurarem presentar-los d’una manera que els motivi i cridi l’atenció. Ha de ser material variat i que tinguin diferents qualitats sensorials.

L’estimulació tàctil és una de les formes d’estimulació més importants en els nadons perquè el tacte està desenvolupat des de que neixen, no com els altres sentits, que ho fan durant els mesos següents.

Petonets!!

Núria i Belén

Related posts