Pluja d’idees !!

Hola famílies i amics,

Aquesta setmana els Lleons estem investigant i descobrint coses noves sobre la primavera gràcies al model VESS i mitjançant diferents rutines de pensament.

La rutina que us presentem avui s’anomena “Pluja d’idees” i consisteix a analitzar i sintetitzar el que observem posant nom al que veiem.

Identificar el nom del què veiem i a la vegada parlar sobre el color que tenen les flors, la seva forma i les seves característiques ajuda a augmentar el vocabulari i a més a més, gràcies al suport visual, estimula a iniciar una conversa. Proporcionant aquest tipus de recursos els infants poden comunicar-se i fer-se entendre i això els motiva i els permet agafar confiança amb ells mateixos.

Un altre avantatge d’aquesta rutina és que els infants van adquirint consciència sobre la importància que té treballar en grup i compartir les nostres idees tot respectant la de cadascú i valorant positivament que hi ha diferents punts de vista, d’aquesta manera tots aprenem de tots i amb tots!

Finalment dir que aquesta estratègia de pensament ens ha permès adquirir nous coneixements sobre la primavera i detectar que existeixen flors de molts colors i no d’un únic color.

Sabeu què? Ens està agradant moltíssim aquesta estació!   Tot seguit podreu observar algunes fotografies que n’hem extret de la sessió.

Una abraçada i fins la pròxima, 

Belén i Bet

Related posts