Observem la primavera!!

Hola famílies,

La primavera ja ha arribat i amb ella hem treballat!

Gràcies a la col·laboració d’algunes famílies hem pogut descobrir que a la primavera els arbres i les flors floreixen i hem tingut l’oportunitat d’observar i analitzar un ram de clavells portat per un company de la classe.

Mitjançant la rutina del pensament 3×3 hem estat observant i descrivint tot el que vèiem dins del gerro. El que més ens ha cridat l’atenció i hem observat ha estat l’aigua que hi havia dins, hem descobert que el motiu pel qual hi havia aigua era perquè les plantes necessiten nodrir-se per créixer i viure igual que nosaltres.

Tot seguit, hem observat que hi havia clavells amb pètals de diferents colors com rosat, lilós i blanquinós i que la tija, és a dir, la part de l’eix del cos de les plantes, d’on surten les fulles i les estructures reproductives, era de color verd. Finalment, gràcies a l’òrgan del sentit de l’olfacte, les hem pogut olorar i hem descobert que feien bona olor.

Tot plegat ens ha servit per donar la benvinguda a la primavera i agafar més ganes per continuar aprenent i descobrint coses noves sobre aquesta estació.

A continuació us adjuntem algunes de les fotografies que n’hem extret de la sessió.

Una abraçada i fins ben aviat famílies!

Belén i Bet 

 

Related posts