Nadal i música !!

Hola famílies!! Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

Com bé sabeu el Nadal el tenim a tocar i a la classe dels Dofins ens agrada gaudir de les festes i tradicions. I us preguntareu com ho hem celebrat oi?

Hem agafat una cistella molt gran on teníem diferents instruments: els tambors, les campanes de colors associats amb sons més aguts o greus i les panderetes!

Cadascú ha agafat el que més li cridava l’atenció i ràpidament s’han animat a tocar! Hem cantat diferents nadales i hem gaudit tocant els instruments.

La música és una part molt important en el dia a dia dels Dofins, com sabeu des de bon matí ja cantem el “Bon dia”.

Escola Infantil Peggy Sarrià logo granA més a més de gaudir de les cançons i ens ajuda a desenvolupar-nos intel·lectualment (potencia la memòria, la concentració i la capacitat d’aprenentatge), auditivament (diferenciació de melodies), sensorialment (creant vincles afectius amb l’adult com en les cançons de falda), en el llenguatge (aprenentatge de la lletres) i també la motricitat (expressió corporal).

Aquests són alguns exemples dels beneficis que ens aporta la música però hi ha molts més!! Us animem a cantar, escoltar música i gaudir d’aquests moments amb els vostres fills!

Escola Infantil PEGGY Mercé GimenoEscola Infantil PEGGY Belén Soto
Mercé i Belén

 

llar-infants-sarria-peggy-nadal-1llar-infants-sarria-peggy-nadal-2llar-infants-sarria-peggy-nadal-3llar-infants-sarria-peggy-nadal-4llar-infants-sarria-peggy-nadal-5

Related posts