Modelatge infantil.

Modelatge infantil.

Hola de nou Famílies i Amics !!Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

El modelatge és una activitat artística que prové de l’escultura i consiteix en la manipulació de materials tous i molt mal.leables. És una activitat molt suggestiva per als infants, ja que proporciona el paler de transformar un material amb les pròpies mans.

Per això aquesta setmana els cangurs hem jugat amb plastilina teniem ganes de modelar i ens ha agradat molt!!! A la classe tenim molts estris per utilitzar, motllos, tisores, rodets…, així hem passat una bona estona, compartint aquell estri que ens agrada a tots, fent xurros, boletes…, i sense saber-ho hem treballat el desenvolupament de la motricitat fina: pessigar, aixafar, estirar…, hem desenvolupat la coordinació oculomanual, el control dels moviments i l’adquisició d’aspectes relacionats amb els volum, les formes i les textures.

Ja veieu que la plastilina ens ofereix un ventall de possibitats per a treballar el desenvolupament dels vostres fills i filles, per això us convido que jugueu a casa amb la plastilina.

Us deixo una pàgina que m’ha semblat interessant on trobareu diferents formes de fer plastilina o pastes per a modelar, està amb angles però s’entén molt bé, vinga animeu-vos!!!

Una abraçada,

Escola Infantil PEGGY Noemí GasparínEscola Infantil PEGGY Belén Soto

Noemí i Belén.

 

Related posts