L’oïda.

Hola famílies,

Aquesta setmana us portem l’última unitat d’indagació del trimestre, l’oïda.

Tot va començar investigant si els cargols tenien orelles, voliem saber si “Petitons” ens podien sentir, i vam descobrir que no! A partir d’aquí vam voler saber quantes orelles teniem nosaltres per a què servien… i ens vam posar a treballar.

El primer que vam fer va ser situar les orelles al nostre cos, bé en aquest cas al cos de la Belén que va ser la nostra model per a fer la silueta, al principi ens va costar però comparant el nostre cos amb la silueta les vam posar al lloc correcte.

A través de diferents rutines de pensament vam poder comparar les orelles amb els altres sentits o saber quina funció tenien les orelles al nostre cos, però el més divertit va ser posar-ho en pràctica, alguns vam escoltar música amb cascos, descobrir que si no ens ho posavem a les orelles no sentiem res, va ser com màgia, uns altres vam comprovar com sonaven els instruments, fort, fluix.. i com ens agradava més, i a través del joc simbòlic vam poder descobrir quin és el metge de les orelles i com és la seva feina!

Hem descobert tantes coses sobre l’oïda… us deixem un recull de fotos que esperem que us agradi.

Una abraçada,

Noemí i Belén

Related posts