El Lleó Simó us saluda !

Benvingudes famílies al primer post de la classe dels Lleons,

Escola infantil Sarria Sant Gervasi PeggyEn primer lloc, us volem dir que estem molt contentes i satisfetes sobre com anat la primera setmana d’aquest nou curs 2016 – 2017. N’extraiem un balanç molt positiu ja que els nens de la classe dels lleons s’han adaptat molt ràpid i això ha estat tot un gran èxit per part de tots! Gairebé ja són igual de ràpids que els lleons de veritat!d

A continuació volem compartir amb vosaltres, una cosa que ens fa moltíssima il·lusió. Aquests primers dies que hem estat a l’escola, a més a més d’adaptar-nos també hem tingut l’oportunitat de conèixer a nous companys i companyes, noves mestres, nous espais i també a la mascota de la nostra classe on hem viscut les nostres primeres experiències d’aquest curs i alguns moments especials on ens ha ajudat a sentir-nos més acompanyats!

En definitiva, un personatge que s’ha convertit en algú molt especial per a nosaltres i amb el que volem estar-hi molt a gust ja que ens acompanyarà al llarg de tot el curs.

L’estimada mascota de la qual estem parlant s’anomena… el Lleó Simó!!!

Vosaltres encara no heu tingut l’oportunitat de conèixer-lo però no us preocupeu!! Tot arribarà!!! Més endavant, tindreu el plaer de gaudir la seva grata companyia i poder compartir els moments que vosaltres us vinguin més de gust compartir amb ell i el vostre fill.

Als infants els  fa MOLTISSIMA il·lusió poder-se’l emportar a casa! Tot plegat és molt emocionant i per això ens agrada que en feu una breu documentació sobre l’experiència!

El motiu pel qual hem escollit aquesta mascota per contribuir en el desenvolupament dels vostres fills ha estat perquè a infantil, l’ús d’un objecte referent a l’aula ofereix un valor molt significatiu, especial i alhora pedagògic.

En aquest cas, el Lleó Simó, és l’eina que utilitzarem per endinsar-nos a treballar continguts com: rutines, hàbits, projectes, cançons, contes, emocions… en definitiva, un recull d’aprenentatges que es treballaran a través d’un lligam que comença establint-se a l’escola i amb la pertinença a un grup classe.

Identificar la mascota amb el seu grup classe és un senyal d’identitat, de pertinença a un grup, de socialització i d’intercanvi afectiu que permetrà progressar l’infant en el seu creixement personal.

Així doncs, esperem que tots i totes tingueu ganes de conèixer el Lleó Simó!

Una abraçada i fins ben aviat,

bet-llar-infants-peggy-sarriaEscola Infantil PEGGY Belén Soto

Bet i Belén 

 

Related posts