Hola famílies,

Avui els Cangurs us volem parlar d’una de les activitats més importants que fem al llarg del dia a l’escola, l’hora de dinar, sou molts els que pregunteu, si mengem bé, si ens ho acabem tot, si hem menjat això o allò… no en tingueu cap dubte els Cangurs mengem la mar de bé!, estem descobrint nous menjars, el que més ens agrada o el que menys, però us podem assegurar que estem aprenent a menjar de tot!.

Ara, el que més ens agrada és poder compartir aquesta estona amb els nostres amics, perquè l’hora de dinar a l’escola és un moment agradable i tranquil organitzat de tal manera que es converteix en un temps de plaer.

Una de les rutines fonamentals en l’etapa infantil la constitueix l’hora de dinar per la importància que té en el procés d’autonomia i desenvolupament personal i social dels infants.

Alimentar-se és molt més que satisfer una necessitat fisiològica per facilitar un desenvolupament físic, és els moment on les relacions interactives són inevitables i on l’adquisició i el desenvolupament dels hàbits socials i culturals poden ser incorporats als infants, ajuda als més petits i petites a crear un vincle i els fa sentir units al grup al que pertanyen.

Dinar a l’escola té molts avantatges, els ajuda a socialitzar-se, hi ha unes normes d’hàbits i higiene, hi ha una rutina establerta, uns horaris per menjar, es pot considerar una activitat lectiva més, els infants tendeixen a imitar conductes dels seus iguals i els porta a una superació personal respecte al menjar, no en tingueu cap dubte, dinar a l’escola és una bona decisió.

Us deixem unes fotos dels Cangurs a l’hora de dinar.

Una abraçada,

Noemí i Belén.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]