Hola famílies,

Aquesta setmana a la classe de les  Girafes estem molt contents/es perquè  finalment ha arribat la nostra mascota i us la volem presentar ja que és  molt especial per a nosaltres, de ben segur que n’heu sentit a parlar durant aquest mesos  perquè ella és una més de la classe.

La  Pepa és la nostra mascota, i és un girafa la mar de mona, fins ara en parlat molt de ella  esperant que arribés per poder compartir moltes estones divertides  amb ella i finalment avui ha trucat a la nostra porta  i hem pogut conèixer-la, ha sigut una gran sorpresa per nosaltres ja que teníem ganes de veure-la. 

Ara podrem compartir estones amb la girafa Pepa ja que té el seu racó per poder estar amb nosaltres que és el seu sofà  i  ens  ajudarà molt en els moments que més difícils  puguem tenir.

La Pepa està molt contenta d’estar a la classe de les girafes, ja la tenim en el seu sofà i  ens ha dit que estarà amb nosaltres tot el curs.

Tenir una mascota/titella a l’aula ens ajuda a desenvolupar hàbits de responsabilitat a l’hora de cuidar-la, a desenvolupar la imaginació i la creativitat afavorint l’expressió oral, a augmentar una autoestima positiva de l’infant i el més important ens ajuda a crear i desenvolupar vincles fluids  a l’escola.

Us deixem unes fotos per a que veieu com ens estimem a la Pepa!!

Una abraçada, 

Belén

 

Sorral

Sorral

Un espai ple de reptes i possibilitats!!