La panera del Nadal

Hola famílies!

Ja tenim el Nadal a tocar i els Cargols hem fet algunes activitats relacionades amb aquesta data de El que més ha agradat als Cargolets ha estat experimentar amb la Panera de Nadal. Aquesta vegada la panera estava plena de boles, “espumillón”, campanetes…de molts i brillants colors.

Els infants de la classe van començar agafar les boles, les tiràvem i jugaven com si fossin pilotes, jo els hi vaig anar posant el gorro del Pap Noel, algun cargolet no el va acceptar gaire bé, altres si.

A través de les diferents claus del pensament vam descobrir moltes coses de la Panera de Nadal. Vam utilitzar la clau de la forma per veure com eren, de quin color, mida, textura, etc. I amb la clau del canvi vam observar que l’espumillon el podíem fer llarg, enrotllar-lo, que podíem penjar-li boles,etc. I sabem que hem de tenir cura de tot amb la clau de la responsabilitat. Hi ha cargolets que, al principi, al tocar l’espumillon no ha agradat gaire, la clau del pensament de l’emoció ens ho ha fet veure.

El Nadal és un bon moment per gaudir en família de les tradicions i un Nadal amb nens és tornar a viure’ls com quan érem petits. Gaudiu d’aquests dies i viviu la màgia del Nadal amb els vostres petits.

Aprofitem per desitjar-vos unes BONES FESTES!!!

Petonets!!

Núria i Belén

 

Related posts