Benvolgudes famílies i amics,

Les girafes ens vam proposar un repte, volíem fer una experimentació connectant amb el color dels óssos polars i com dirien alguns “mans a la obra” vam fer una pasta màgica.

Amb la clau de causa-efecte ens vam preguntar que passaria si juntàvem aigua i maizena doncs ens va sortir una pasta que era sòlida i al tocar-la es convertia en líquida!! 

La sensació va ser genial, us ho asseguro, una experiència única i les seves caretes ens ho van demostrar, van estar molta estona jugant, experimentant…

Quan ens vam plantejar aquesta proposta a més a més de connectar amb allò que estem treballant volíem que estigués relacionada amb l’estimulació sensorial, perquè aquets tipus d’estimulació és la que ens aporta informació de l’entorn al sistema nerviós a través dels sentits per elaborar sensacions i percepcions.

Això constitueix el primer element sobre el que es constitueix qualsevol aprenentatge. L’adquisició o captació d’estímuls són l’inici del procés de la memòria, on l’atenció i la percepció juguen el paper principal, aquesta informació emmagatzemada s’utilitzarà per operar i raonar.

Us deixem unes fotos on podreu veure com van gaudir les Girafes, però el millor que podeu fer es provar-ho a casa, així que us deixem la recepta és molt fàcil i també fàcil de netejar!! Molt important quan es fan aquestes coses a casa, necessiteu:

  • 2 gots de Maizena.
  • 1 got d’aigua.

Només heu de barrejar aquests elements en una safata i a gaudir. 

Belén