Què és el Joc Heurístic ?

Què és el Joc Heurístic ?

Hola a tots, Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

Aquesta setmana us porto un post d’una activitat que durant el curs duem a terme a l’escola diverses vegades a les diferents classes i de la que ben segur n’heu sentit a parlar, és el Joc Heurístic i a part de les fotos dels cangurets realitzant aquesta activitat us en faig cinc cèntims de perquè a l’escola considerem que és un bon recurs.

Aquest recurs educatiu és una activitat en la que els infants exploren objectes no catalogats com a didàctics i els combinen lliurement.

És una activitat que exercita i les capacitats dels infants, físiques, mentals, emocionals, socials i afavoreix el treball en grup.

Aquest tipus de joc ha estat pensat com a resposta de la demanda creixent d’activitat per part de l’infant i la voluntat de l’educador/a de respectar el ritme individual d’acció en un grup d’infants .

El coneixement de la realitat que adquireix l’infant a partir de la pròpia activitat, una activitat sorgida del seu interés queda per siempre més enregistrada en el cervell i constitueix la base per a nous aprenentatges.

Espero que us hagi ajudat entendre una mica millor que és el joc heurístic i que gaudiu de les fotos.
Una abraçada,

Escola Infantil PEGGY Noemí Gasparín

Noemí.

 

Related posts