Hola famílies, 

Estem molt contentes de començar aquest segon trimestre amb tots vosaltres i a la classe dels Dofins tenim una novetat a explicar-vos! 

Com bé sabeu, l’hora del pati és una hora molt desitjada, ja que és un espai molt enriquidor on s’ofereix la possibilitat de desenvolupar el joc lliure, creatiu i cooperatiu i això els agrada molt. Ara bé, aquest trimestre, hem començat a compartir aquest espai tan divertit amb l’hora de la fruita per tal de promoure hàbits d’alimentació saludable. 

L’objectiu és instaurar aquest bon hàbit alimentari per tots els beneficis que comporta i que els nens i les nenes aprenguin a menjar fruita, ja que les fruites i les hortalisses són un grup d’aliments imprescindibles per al cos humà i que es conformen dins dels carbohidrats, tan necessaris per a nosaltres per la seva aportació de vitamines, minerals i fibra.

Així doncs, hem seguit els consells del nostre nutricionista Josep Pont i hem introduït tal com ens ha dit la fruita cada dia a mig matí, més concretament a l’hora del pati. 

De moment està sent tot un èxit i tot i que a vegades hi ha alguna fruita que costa més que d’altres, estem molt contentes de l’esforç que fan alguns d’ells i les ganes que hi posen per menjar-la. 

Ara només ens falta convidar-vos a compartir aquest aprenentatge des de casa. A continuació us adjuntem un recull d’imatges d’aquest moment. 

Una abraçada i fins  la propera,

Mercè i Bet

Safates sensorials

Safates sensorials

Avui us volem apropar a una proposta d’experimentació que ens agrada molt!