Gaudim amb la Dàmaris Gelabert !!

Hola famílies!Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

L’hora de fer música ho passarem bé, l’hora de fer música tothom ben atent i… la la la lara la la lara la la lara la la, la la la larala la la lara la la la la!

Bé doncs… així és com comencem a fer música a la classe dels Lleons, desprès de sentir la cançó de la Dàmaris Gelabert els nostres Lleons agafen ritme i saben que seguidament començarem a cantar cançons!

Els sons i la música són dos elements innats en l’ésser humà que es presenten durant els primers mesos de vida.

Per una banda, la música ajuda a l’infant a descobrir i prendre contacte amb el món que l’envolta, a desenvolupar la seva percepció auditiva, a comunicar-se, socialitzar-se, a fer ús de la seva imaginació, a desenvolupar la seva creativitat i a expressar-se quan encara no pot fer ús de les paraules. I per altra banda, és una font d’entreteniment, de gaudiment i de plaer.

Escola Infantil Peggy Sarrià logo granA l’escola sovint utilitzem aquest recurs per comunicar-nos amb els infants. A través de les cançons quan un infant plora, crida, està content… aconseguim captar la seva atenció i l’ajudem a expressar alguns dels seus pensaments i emocions.

Per aquest motiu, creiem que l’educació musical és necessària integrar-la en el desenvolupament global dels nostres petits degut a la seva excel·lent contribució amb l’educació intel·lectual, corporal i emocional.

Des de l’escola us convidem a cantar cançons als vostres fills i les vostres filles. Hi ha un bon repertori!!

Cançons de falda, cançons de bressol, cançons de dansa i joc, cançons dels hàbits, cançons del temps, d’animals, etc. Però de ben segur que sigui quina sigui els agradarà ja que…

ALS NOSTRES LLEONS ELS AGRADA MOLT ESCOLTAR CANÇONS!!!!

Una abraçada i fins ben aviat.

 

equip-peggy-bet-llar-infants-sarriaEscola Infantil PEGGY Belén Soto

Bet i Belén 

Related posts