Hola famílies,
Avui, des de la classe dels dofins, us volem presentar els diferents espais educatius que tenim dins l’aula i on compartirem molts moments per tal de poder crèixer, desenvolupar-nos i crear la nostra pròpia identitat.

Per tal d’assolir una vida equilibrada amb Sentit i Saviesa, “Model VESS”, els educadors hem de cobrir una sèrie de necessitats i condicions bàsiques en l’ambient on es troben els alumnes, que no només promoguin aprenentatge sinó que també estimuli i provoqui el pensament i el raonament crític.

En aquests espais educatius, els infants podran adquirir un benestar propi on els permetrà sentir-se segurs emocionalment i intel·lectualment. Podran formar part d’un grup on se’ls escoltarà, respectarà i se’ls deixarà compartir les seves idees, tenint en compte els diferents punts de vista de cadascú i la manera de ser, se’ls permetrà explorar, investigar i ser curiosos.

Els infants necessiten integrar diferents experiències i formes de coneixements per tal d’adaptar-se a un món que està en ple moviment, un món canviant.

Així doncs, entre d’altres eines, els espais que tenim a la classe ens ajudaran a adquirir una sèrie d’habilitats que ens serviran per estar motivats per aprendre i crèixer conjuntament.

A continuació, us adjuntem un recull d’imatges on podreu observar com els dofins estan aprenent a treballar amb els diferents racons. Ho voleu veure?

 

Bet

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]