Hola famílies,

Us volem ensenyar com hem treballat la motricitat fina a través de diferents propostes, ho voleu veure? Seguiu llegint!!

Hem fet alguns canvis a la classe però l’espai per treballar la motricitat fina segueix sent molt important. La proposta que els he fet ha estat diferents activitats en les que treballar la motricitat fina canviant el material i la manera d’executar-ho.

La primera activitat ha estat amb pom poms, unes pinces i unes cubiteres. Alhora que hem treballat la motricitat ha donat lloc a parlar dels colors i de la mida dels pom poms.

La segona activitat ha tractat de roscar i desenroscar cargols de diversos colors i formes (quadrat, triangle o cercle) i de colors. Ha estat interessant veure com alguns infants classificaven per colors, a diferència d’altres que els barrejaven.

La següent proposta ha estat amb unes boles i uns netejapipes, amb molta precisió i concentració han aconseguit passar a través de la bola el neteja pipes.

Per últim però no menys interessant els hem proposat passar els pelapipes a través dels forats d’un petit contenidor especial per aquesta activitat.

Al llarg de les diferents activitats s’han mostrat molt atents i concentrats al que feien però també han compartit els assoliments que anaven fent i s’han mostrat contents de conseguir-ho.

Us en deixem unes fotografies per veure com han gaudit!

Anna