Apa doncs, “Sant tornem-hi” !!

 

Estimades famílies i amics, Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

Finalitza l’estiu i tot l’Equip Peggy esperem que tothom hagi gaudit d’un merescut descans, que tothom s’hagi divertit molt i que, en definitiva, l’estiu 2015 us hagi deixat un molt bon record.

Nosaltres, hem procurat portar-vos cada setmana un parell d’articles dels nostres Blogs tot recordant moments genials amb els vostres fills i filles, i us donem les gràcies pel vostre suport i seguiment en tot moment. Els articles que hem anat portant-vos durant l’estiu han tingut un seguiment altíssim, i això, honestament, ens encanta !!

Durant aquestes setmanes en les que iniciem la nostra feina tornaran els nostres articles, els nostres “peggydirectes” i tota la nostra il·lusió i treball com a escola infantil tornarà a estar al vostre servei per seguir fent-vos costat en la tasca meravellosa d’educar els vostres nens i nenes.

Us convidem, especialment, a que estigueu també pendents del que és el nostre nou i il·lusionant projecte, EL RACÓ DE PARES, un nou blog del nostre web en el que buscarem portar-vos continguts que us ajudin en el vostre dia a dia com a pares i mares.

L’Equip Peggy us convidem a tots a participar-hi i a ser-ne part activa, aportant la vostra experiència com a pares i mares i així tots nosaltres, famílies i educadors, aprendrem més i millorarem dia a dia en la tasca educativa que desenvolupem.

Poc a poc, esperem portar-vos articles sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’educació, i estem procurant formar un equip de col·laboradors que ens aportin continguts de qualitat i que us siguim molt pràctics i útils.

Però insistim, també esperem comptar amb els vostres articles i les vostres aportacions, que seran molt i molt valuoses i enriquiran moltíssim el nostre Racó de Pares.

Així doncs, BENVINGUTS AL CURS 2015-2016, moltes gràcies pel vostre suport,

i recordeu…SOM PEGGY !!!

Escola Infantil Peggy Sarrià Sant Gervasi Equip

Related posts