El racó de les nines !!

El racó de les nines !!

Hola famílies, Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

Aquesta setmana hem tingut molts Cangurets malalts, i els pocs que estavem a la classe vam tenir el privilegi d’estrenar el racó de nines, és un racó nou i tot el que és nou ens encanta, però si a sobre són nines…

Vam donar-los el biberó, les vam posar a dormir però el que més ens va agradar va ser passejar-les amunt i avall amb el seu cotxet, potser fins i tot es van marejar una mica! Els Cangurets van passar una estona molt entretinguda i observar-los cuidant a les nines va ser tot un privilegi, us ho puc assegurar, veure les seves caretes, quan els acaronaven o com els posaven al llitet amb tendresa va ser tota una lliçó de com volen que els tractem a ells.

El racó de nines forma part dels racons de joc simbòlic, aquest tipus de joc sol iniciar-se al voltant dels dos anys, coincideix amb l’aparició del llenguatge i és una manera de practicar i consolidar tot el que van aprenent.
El joc simbòlic pròpiament dit es dóna quan la criatura espontàniament imita una conducta d’adult o d’una altra persona i la representa com a part d’un joc l’údic. Aquest joc es caracteritza per imitar accions de la vida quotidiana del món dels adults.

Apareix quan l’infant ha adquirit la capacitat de representació i es capaç de representar accions i regles bàsiques imaginaries que es refereixen als accords sobre a què es juga. El fet d’explorar i reproduir el món adult fa que es desenvolupi el pensament creatiu i els ajuda a resoldre conflictes, tensions i sentiments.

Gaudiu de les fotos igual com van gaudir ells del nou racó !!

Escola Infantil PEGGY Noemí GasparínEscola Infantil PEGGY Belén Soto

Noemí i Belén. 

Related posts