Bufem, bufem…

Hola famílies de la classe dels Lleons!

Escola Infantil Peggy Sarrià logo granAquesta setmana volem compartir amb vosaltres una sessió de joc que vam dur a terme amb els nostres Lleons amb GLOBUS de color taronja!

Va ser una activitat molt divertida on petits i grans vam gaudir conjuntament d’una bona experiència tot jugant i experimentant amb els globus.

Des de l’escola, apostem per crear estones de joc com aquestes ja que creiem molt en el valor educatiu que té el joc en el desenvolupament de l’infant.

El joc és un mitjà de socialització, expressió i comunicació, amb el qual l’infant supera el seu egocentrisme, estableix relacions amb els seus iguals i aprèn a acceptar punts de vista diferents.

Mentre l’infant juga, es coneix a ell mateix, descobreix el seu entorn, es relaciona amb els altres, des d’un posicionament en el qual no perd el control de la situació, s’expressa i experimenta en un entorn adaptat al seu ritme i possibilitats, fet a la seva mida.

Aquests coneixements, fruit de l’experiència i adquirits a través del joc, els podrà aplicar a la vida quotidiana i, en un futur, a la vida adulta.

Bé doncs, per tots aquests motius vam decidir compartir amb els nostres lleons una sessió de joc amb globus d’un dels colors que estem treballant de la tardor: el taronja!

Per acabar, us deixo una frase interessant de Wallon que parla sobre el joc i diu…:
“Amb el joc, l’infant troba l’alegria tot i que no la busca”.

El benestar emocional dels nostres petits és la base més important per estar bé i poder créixer i aprendre amb facilitat.

Una abraçada i fins ben aviat famílies!
equip-peggy-bet-llar-infants-sarriaEscola Infantil PEGGY Belén Soto

Bet i Belén

 

Related posts