Hola famílies,

El post d’avui tracta sobre la importància que té potenciar i treballar la psicomotricitat des de ben petits, clau pel desenvolupament cognitiu, motriu, comunicatiu i afectiu.

El moviment és l’acció principal que utilitzen els infants per poder jugar, créixer i aprendre. Cada moviment, per petit que sigui, és possible gràcies a la interacció de diferents músculs i està controlat per processos complexos del cervell.

De ben petits, els nadons comencen a interessar-se pel món que els envolta i cada cop tenen més interès per a explorar, moure’s, desplaçar-se i comunicar-se.

A la classe dels Dofins ens agrada molt anar a Saltarins!

Ens agrada molt jugar a saltar, rastrejar, pujar, baixar, entrar, sortir… en general, resoldre els reptes que se’ns planteja en les sessions psicomotrius i així és com ens ho passem d’allò més bé.

A més a més, gràcies a la clau del pensament de la responsabilitat treballem la importància que té la nostra forma d’actuar i de respectar el temps i l’espai de cadascú a l’hora de concentrar-se per poder resoldre el repte. Aquest moment ens ajuda a entendre la importància que té cuidar-nos com a grup i ajudar-nos.

A continuació us adjuntem un recull de fotografies d’aquest moment tan especial que és per a nosaltres. 

Una abraçada i fins ben aviat famílies!!

Mercè i Bet

Safates sensorials

Safates sensorials

Avui us volem apropar a una proposta d’experimentació que ens agrada molt!