Hola famílies,

Avui us volem parlar de la importància de la música a la nostra escola.

El llenguatge musical facilita l’expressió i la comunicació des de ben petits. Ajuda a augmentar la capacitat de concentració, la sensibilitat i els ajuda a expressar-se de diferents formes ( expressió corporal, verbal i emocional….

La música la utilitzem en diferents moments del dia, quan fem relaxació, quan estan fent una activitat lliure, abans d’anar a dormir,……. i també per reforçar els hàbits com recollir les joguines, rentar les mans i abans de dinar.

Durant el curs anem treballant cançons  relacionades amb el temps, d’animals, del cos. cançons de falda  per poder crear un vincle afectiu més proper amb l’infant i  audicions de diferents estils( clàssica, actual, infantil)

A la classe dels  koalas treballem el ritme, la descoberta dels instruments ( de metall, de fusta, de percussió), cantem, ballem ,….

Aquestes activitats musicals les anem treballant amb :

  • La capsa de les cançons on tenim unes imatges relacionades amb la cançó ( el sol solet, la lluna, el peix peixet, l’esquirol, l’elefant…) També tenim titelles de dit, de pal, per anar cantant i ballant. 
  • La caixa dels sonalls amb diferents tipus de sonalls, de fusta, de metall,….
  • La panera del instruments que l’anem canviant durant el curs( instruments de percussió, de metall, de fusta)

Us deixem unes fotografies perquè veieu que bé ho han passat amb la descoberta de nous instruments!

Petonets!

Mercè i Ana

Sorral

Sorral

Un espai ple de reptes i possibilitats!!