Hola famílies!

Avui us volem ensenyar que fem a la classe de saltarins! Com sabeu a l’aula de psicomotricitat treballem la motricitat gruixuda tant important com la motricitat fina.

Quan parlem de motricitat gruixuda ens referim a desenvolupar-nos motriument per tenir un millor control sobre el cos i en el cas dels Lleons per iniciar-nos en la marxa, coordinant diferents moviments, desplaçaments i guanyar equilibri. La fem diàriament tant a classe com al pati però el material que tenim a saltarins ens ajuda a treballar-ho millor i en un espai habilitat especialment per això.

A més a més fem altres exercicis com gatejar, realitzar circuits amb diferents obstacles, jugar amb pilotes, cercles,…i fins i tot tenim un llit elàstic on de moment asseguts gaudim del moviment!!

En aquest cas us portem un circuit del tacte on els lleons a través de les seves mans han pogut experimentar diferents textures i alhora guanyar habilitat en el moviment. S’han mostrat participatius, expressius quan no els agradava el tacte i contents de poder experimentar aquestes sensacions.

Ja ens estem fent grans i cada vegada tenim més equilibri i control en els moviments!! Us en deixem unes fotografies que esperem us agradin!

Anna i Mercè

Safates sensorials

Safates sensorials

Avui us volem apropar a una proposta d’experimentació que ens agrada molt!