Hola famílies, 

Avui coincidint amb l’abril, el mes de la lectura, que inclou el Dia Internacional del Llibre Infantil i el Dia Internacional del Llibre, us explicarem la importància que donem nosaltres a descobrir la lectura des de la petita infància.
Us aventureu a descobrir-ho? 

Els llibres són un pilar fonamental en el desenvolupament cognitiu i emocional dels més petits. Embarcar-se amb la lectura des de la infància no només proporciona diversió i plaer, sinó que aporta una magnífica herència cultural, científica i literària. En definitiva, és un mitjà d’aprenentatge que ens apropa a descobrir diferents mons.

La lectura és un meravellós procés interactiu en el qual s’estableix una important relació entre el text i el lector que contribueix al desenvolupament de les àrees cognitives del cervell i del desenvolupament emocional.

La importància d’adquirir aquest hàbit des d’edats primerenques es basa en els seus beneficis a l’hora d’estudiar, adquirir coneixements i en la possibilitat que els infants experimentin sensacions i sentiments amb els quals gaudeixin, madurin i aprenguin.

A la classe dels Dofins ens agrada molt l’hora del conte, sigui compartida o individual. I a més a més, mitjançant l’ajuda de la clau de la responsabilitat estem treballant quina és la nostra responsabilitat a l’hora de cuidar els contes per poder continuar gaudint-los conjuntament. 

Us animem, qui ja ho faci a que ho continuï fent i qui no ho faci que ho provi, a compartir cada dia una estona de conte amb els vostres fills i filles. Ells us ho agrairan i vosaltres ho gaudireu moltíssim. Aprofiteu aquesta etapa en la qual els vostres fills i filles estan oberts en rebre informació per a despertar-los la curiositat innata que té el poder de la lectura. 

Fins a la pròxima,  

Mercè i Bet.

Safates sensorials

Safates sensorials

Avui us volem apropar a una proposta d’experimentació que ens agrada molt!