Hola famílies,

Aquesta setmana els Dofins us volem explicar una de les activitats que vam fer per investigar alguns dels animals que viuen a Kenia: el lleó, la zebra, la girafa i l’elefant.

Gràcies als hàbits de ment (escanejar i descriure) i les claus del pensament de la forma i la reflexió vam poder descobrir algunes de les característiques més típiques dels animals que hi habiten. L’hàbit de ment de descriure ens està ajudant a aprendre explicar per mitjà del llenguatge, les característiques o detalls sobre el que estem observant i la veritat és que ens va molt bé per anar aprenen a posar nom tot el que sabem.

Per desenvolupar l’activitat, vam utilitzar les rutines de pensament del: 2×2 per la zebra, la rutina del 3×2 pel lleó, la rutina del 2×3 per l’elefant i la rutina del 3×3 per la girafa. Aquestes rutines ens van ajudar a observar profundament, tenint en compte els petits detalls de cada animal i ens vam adonar que amb alguns animals tenim parts del cos en comú com per exemple: les orelles, els ulls i la boca.

Aquesta petita coincidència ens va remarcar la importància que té el nostre cos ja que és el primer mitjà de relació que tenim amb el món que ens envolta i connectar les parts dels animals de Kenia amb les nostres ens va fer molta il·lusió.

En resum, ens ha agradat molt descobrir Kenia perquè hem après moltes coses que no sabíem.  A continuació us adjuntem un petit recull de fotografies que esperem que us agradin.

Una abraçada i fins la propera!!


Mercè i Bet

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]