El circuit del tacte

Hola famílies,

Els Lleons se’ns estan fent grans i cada dia van adquirint nous aprenentatges. Aquesta setmana amb el circuit del tacte, hem potenciat el seu desenvolupament sensoriomotriu. Autors amb gran renom en l’educació com Jean Piaget ja comentaven que la interacció amb el medi es realitza a través dels sentits i les respostes motores.

És per això que també optem per proporcionar experiències on els sentits siguin l’eina principal de l’aprenentatge. D’aquesta manera, si els envoltem contínuament amb un gran nombre d’estímuls que els ofereixen informació sobre l’exterior els ajudarem, de mica en mica, a anar prenent consciència sobre com percebre aquests estímuls i com reaccionar davant d’aquests.

Mentrestant estàvem realitzant el circuit del tacte, ens hem preguntat, amb l’ajuda de la clau del pensament de la forma, quines textures hi havia en els diferents terres i connectant amb el sentit del tacte hem descobert que hi havia diferents textures iguals com les que ens podem trobar en el món que ens envolta com per exemple, textures suaus, rugoses, agradables, que feien pessigolles, etc.

Gràcies a la dedicació i participació de tots ens hem donat compte que hem pogut respondre a les preguntes que ens fèiem.

Amb la clau del pensament de l’emoció i seguint el circuit descalços, hem descobert què sentíem i com ens sentíem trepitjant les diferents textures, hi havia textures que ens agradaven més que altres! En acabar l’activitat hem intentat posar-nos les sabates, tot plegat ha sigut una bona experiència. Moltes gràcies Lleons per ser els protagonistes d’aquesta aventura!!

A continuació us deixem un recull de fotografies de la sessió perquè gaudiu de l’activitat tant com nosaltres hem gaudit realitzant-la!!

Una abraçada i fins ben aviat amics!

Bet i Ana teacher

Related posts