Connectem amb el color de la neu!!

Hola famílies,

Aquesta setmana a la classe dels Lleons us presentem una activitat d’experimentació amb farina on hem gaudit molt!

Aquesta experiència ens ha emocionat bastant i ens ha permès connectar amb el color blanc de la neu i descobrir, gràcies a la clau del pensament de la forma, com és la seva textura, color, etc. Manipulant la farina, ells mateixos han anat descobrint les seves qualitats i això els ha permès anar construint el seu propi coneixement d’una manera més significativa.

La manipulació i experimentació amb diferents materials de la vida quotidiana afavoreix la construcció de les primeres relacions causals que els orienta als seus comportaments d’exploració i alhora a prendre decisions. A més a més, facilita l’acció autònoma dels infants, la possibilitat d’explorar, fer-se preguntes o trobar-se amb situacions noves on s’han d’aventurar per resoldre possibles respostes.

Compartir aquesta experiència amb altres companys de la mateixa edat i els adults, assegura el progrés en l’organització del pensament de les primeres edats.

Tot seguit us adjuntem un vídeo que mostra com va anar la sessió, esperem que gaudiu molt de l’experiència visual que us portem aquesta setmana!

Fins ben aviat i una abraçada,

Anna i Bet

Related posts