Colors…flors…és primavera!!

Hola famílies,

Aquesta setmana us portem l’última rutina de pensament que hem fet per treballar la primavera.

Investigant què passava a la primavera, vam descobrir que les principals protagonistes d’aquesta estació de l’any eren les flors, però després de veure que podíem trobar moltes flors se’ns va plantejar el dubte si totes les flors eren iguals o no.

Així doncs, ens vam posar a treballar i vam descobrir que hi havia flors de diferents tipus, colors, mides i formes. Mitjançant la rutina de pensament del Diagrama de Venn, hem pogut comparar quines característiques, diferències i similituds tenien les flors naturals amb les flors artificials.

El que més il·lusió ens ha fet descobrir ha estat saber que les flors naturals fan olor i per tant, podem percebre la seva olor a través de l’òrgan del sentit de l’olfacte i en canvi les flors artificials per molt que les olorem no.

En definitiva, una vegada més hem après a fer-nos preguntes per facilitar l’aprenentatge enlloc de donar unes úniques respostes.

A continuació us adjuntem un recull de fotografies on s’observa com vam treballar aquesta rutina de pensament amb petit grup.

Una abraçada i fins la pròxima amics!!

Bet i Belén

 

Related posts