Fa calor, i cal beure aigua!!

Hola famílies,

La calor ha arribat i els lleons ho hem notat perquè cada vegada tenim més ganes de beure aigua.

Com bé sabeu, l’aigua és un element imprescindible pel funcionament del nostre organisme. Així doncs, si bé és important beure aigua a qualsevol edat, pels infants en desenvolupament és fonamental per tal de no deshidratar-se i créixer amb una bona alimentació.

A la classe, estem treballant per adquirir hàbits d’autonomia personal, un d’ells, agafar el got i beure aigua sense gairebé vessar el líquid.

L’adquisició d’hàbits i valors en les edats compreses entre els 0 i 2 anys està directament relacionada amb l’inici del desenvolupament de la seva pròpia autonomia. Aquest hàbit d’autonomia a la classe el treballem amb les claus del pensament.

Gràcies a la clau del pensament de l’emoció, sentim que després de beure aigua ens sentim millor, estem més  contents i ens sentim amb més energia i ganes de moure’ns. I gràcies a la clau del pensament de la responsabilitat, ens ajuda a saber què podem fer i com hem d’actuar a l’hora d’agafar el got per tal que no ens caigui l’aigua pel terra ni per sobre però en cas que passi, estem aprenent a buscar la solució per resoldre el què ha passat.

A continuació us adjuntem unes fotografies on s’observa com vivim aquest aprenentatge en el nostre dia a dia.

Una abraçada!

Bet i Belén 

 

Related posts