Hola famílies, 

A la classe dels dofins hem notat que ha arribat el bon temps perquè cada cop tenim més set i més ganes de beure aigua.

Com bé sabeu, l’aigua és un element imprescindible pel funcionament del nostre organisme. Així doncs, si bé és important beure aigua a qualsevol edat, pels infants en desenvolupament és fonamental per tal de no deshidratar-se i créixer amb una bona alimentació.

A la classe, estem treballant per adquirir hàbits d’autonomia personals, un d’ells, agafar el got i beure aigua sense gairebé vessar el líquid.

L’adquisició d’hàbits i valors en les edats compreses entre els 0 i els 2 anys està directament relacionada amb l’inici del desenvolupament de la seva pròpia autonomia. Aquest hàbit d’autonomia a la classe el treballem amb les claus del pensament.

Gràcies a la clau del pensament de l’emoció, sentim que després de beure aigua ens sentim millor, estem més contents i ens sentim amb més energia i ganes de moure’ns. I gràcies a la clau del pensament de la responsabilitat, ens ajuda a ser conscients de què podem fer i com hem d’actuar a l’hora d’agafar el got per tal que no ens caigui l’aigua per terra ni per sobre però en cas que passi, estem aprenent a buscar la solució per resoldre el què ha passat.

A continuació us adjuntem unes fotografies on s’observa com vivim aquest aprenentatge en el nostre dia a dia.

Una abraçada, fins la pròxima!!

Mercè i Bet

Safates sensorials

Safates sensorials

Avui us volem apropar a una proposta d’experimentació que ens agrada molt!