Activitats

Escola Bressol Sarria Sant Gervasi Peggy 8226
Escola Bressol Sarria Sant Gervasi Peggy 8349 copia
Escola Bressol Sarria Sant Gervasi Peggy 8563 copia
Escola Bressol Sarria Sant Gervasi Peggy 8653 copia
Escola Bressol Sarria Sant Gervasi Peggy 8774 copia
Escola Bressol Sarria Sant Gervasi Peggy 9059 copia

Les PEGGY excursions !!                                           Captura de pantalla 2014-12-31 a les 8.44.07

Una vegada els nostres nens fan dos anys, comencen a gaudir de les sortides i les excursions que fem. Anem al teatre, a l’Auditori, fem sortidas a la natura, a diferents parcs de Barcelona…en definitiva, i com de ben segur us imagineu, ho pasem molt bé i aprofitem aquestes sortides per a aprendre tot divertint-nos…i per a divertir-nos tot aprenent.

Les COLÒNIES !!

També a partid dels dos anys d’edat, pasem dos dies (una nit) tots junts en una casa de colònies, acompanyats en tot moment per monitors professionals de la casa de colònies i de les nostres mestres. Son moments molt divertits, moments per a compartir espais, jocs, menjars…Un dels millors moments del curs !!

Celebracions Tradicionals !!

A Peggy ens encanta compartir i aprendre a conèixer les tradicions i festes populars, per tal de que els nostres petits passin un dia diferent, divertit i especial. Us en detallem algunes:

[trx_list style=”iconed” icon=”icon-smile” top=”3″ bottom=”3″ left=”3″ right=”3″] [trx_list_item icon=”icon-smile”]La Castanyada[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]El Nadal[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]Sant Jordi[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]El Carnaval[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]Santa Cecília[/trx_list_item] [/trx_list]

Us convidem a veure el VIDEO de la celebració del curs 14-15 del dia de Santa Cecília, el dia dedicat a la Música.

De ben segur que us agradarà !! Escola-Infantil-Peggy-Sarrià-Sant-Gervasi