Activitats

[new_royalslider id=”82″]

Les PEGGY excursions !!                                           Captura de pantalla 2014-12-31 a les 8.44.07

Una vegada els nostres nens fan dos anys, comencen a gaudir de les sortides i les excursions que fem. Anem al teatre, a l’Auditori, fem sortidas a la natura, a diferents parcs de Barcelona…en definitiva, i com de ben segur us imagineu, ho pasem molt bé i aprofitem aquestes sortides per a aprendre tot divertint-nos…i per a divertir-nos tot aprenent.

Les COLÒNIES !!

També a partid dels dos anys d’edat, pasem dos dies (una nit) tots junts en una casa de colònies, acompanyats en tot moment per monitors professionals de la casa de colònies i de les nostres mestres. Son moments molt divertits, moments per a compartir espais, jocs, menjars…Un dels millors moments del curs !!

Celebracions Tradicionals !!

A Peggy ens encanta compartir i aprendre a conèixer les tradicions i festes populars, per tal de que els nostres petits passin un dia diferent, divertit i especial. Us en detallem algunes:

[trx_list style=”iconed” icon=”icon-smile” top=”3″ bottom=”3″ left=”3″ right=”3″] [trx_list_item icon=”icon-smile”]La Castanyada[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]El Nadal[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]Sant Jordi[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]El Carnaval[/trx_list_item] [trx_list_item icon=”icon-smile”]Santa Cecília[/trx_list_item] [/trx_list]

Us convidem a veure el VIDEO de la celebració del curs 14-15 del dia de Santa Cecília, el dia dedicat a la Música.

De ben segur que us agradarà !! Escola-Infantil-Peggy-Sarrià-Sant-Gervasi