Fa mal temps ? Tenim una bona solució !!

Fa mal temps ? Tenim una bona solució !!

Hola a tots, Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy

Aquesta setmana us porto un post especial, perquè us vaig a explicar un secret que alguns dies us pot salvar. Diuen que el proper cap de setmana plourà, i que fareu si no podeu anar al parc, a la platja…?

Doncs molt fàcil monteu-vos un sorral a casa, i no us penseu que no podeu, segur que teniu tot el necessari, qui no té pa ratllat a casa? doncs això serà la sorra, i alguna safata una mica gran? doncs això serà el recipient on posarem al pa i ara ja només heu de posar-li imaginació busqueu per casa diferents estris, (culleres, embuts, pots petits,…) tot allò que pugui servir per posar el pa a dins, per fer trasnvassament, etc.

Ja sabeu que a l’escola nosaltres no tenim sorral, ja ens agradaria!! I no us penseu que no ho hem pensat vegades, és un projecte que tenim en ment, però estem buscant la millor manera de fer-lo, per tant mentrestant busquem alternatives, i una és el pa ratllat, és un recurs que utilitzo jo molt quan plou i no podem sortir al pati, perquè els agrada moltíssim.

A
mb les safates de pa ratllat volem introduir als infants al món de l’expermientació i la descoberta, posar-los en contacte amb continguts matemàtics, de geometria, mesura i lògica.
Als infants una de les coses que més els agrada és experimentar, perquè l’experimentació i la manipulación de diferents materials els hi dóna la possibiltat d’explorar, investigar, provar, comprovar, sorprendre’s, i a través del tacte les infants poden percebre diferents sensacions ja que és un dels sentists que tenen més desenvolupats.

Ara que ja sabeu el secret i podeu posar-lo en pràctica, quan vinguin amics amb fills/es, quan vulgueu estar una estona relaxats… ja veureu sembla que no hi hagi nens/es de veritat que funciona!!

Només em queda dessitjar que no plogui i poguem sortir al carrer, no oblideu que on estigui un bon parc, amb sorra de veritat, amics amb els que compartir, aire lliure…, que es tregui tot el demés.

Us deixo unes fotos dels cangurets gaudint del pa ratllat!
Una abraçada,

Escola Infantil PEGGY Noemí Gasparín

Noemí

 

Related posts