Psicomotricitat. Desenvolupament i diversió !!

Psicomotricitat. Desenvolupament i diversió !!

Famílies i Amics,   Escola infantil Sarria Sant Gervasi Peggy
Aquí ens teniu a la classe de Saltarins fent psicomotricitat. Aquesta activitat és molt important al cicle d’educació infantil ja que és un aspecte bàsic pel desenvolupament físic i que es consolida sobretot els primers anys de vida i de formació dins l’Escola Bressol.
Treballem el control del moviment, la coordinació, l’equilibri, l’orientació en l’espai i la lateralitat de manera lúdica però no només això si no que darrere hi ha una intenció educativa i és treballar amb el cos com a eina que ens ajudarà a desenvolupar altres habilitats, que també es treballaran a l’aire lliure en sortides pel nostre barri, Sarrià Sant Gervasi.
Després d’aquesta breu explicació us expliquem com s’ha desenvolupat la sessió a la nostra Escola Bressol. Ens hem trobat amb un circuit amb diferents obstacles, primer uns daus d’escuma pels quals havíem d’anar passant, seguidament havíem de passar arrossegant-nos per dins d’un cuc i per últim hi havia uns cercles en els que havíem de saltar i seguir una seqüencia de dins-fora.
Quan arribavem al final tornavem a començar! Ens ha agradat molt sobretot els daus d’escuma! Per acabar hem fet carreres i hem tirat a terra la torre feta amb els daus!
Ja veieu que ens ho passem molt bé però com diu l’expressió una imagen vale más que mil palabras”!!
Escola Infantil PEGGY Mercé Gimeno
Mercè

Related posts